Υπηρεσίες

Στο εργαστήριο μας παρέχουμε υπηρεσίες 3d εκτυπώσεων, όπως αρχιτεκτονικές μακέτες, λειτουργικά και διακοσμητικά αντικείμενα. Επίσης σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε μακέτες και παρελκόμενα παιχνιδιών φαντασίας.

Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες 3d scanning είτε για άμεση εκτύπωση από εμάς είτε για να διαχειριστείτε εσείς τα αρχεία κατα βούληση

Σε εμάς θα βρείτε ολοκληρωμένες υπηρεσίες laser cutting/ engraving, σε ξύλο, πλαστικό, δέρμα και ύφασμα. Μας περιορίζει μόνο η φαντασία!

Στις υπηρεσίες μας προστέθηκε ένα cnc router τριών αξόνων για επεξεργασία πλαστικού, αφρού, αλουμινίου και χάλυβα για το τελικό φινίρισμα της κατασκευής σας ή την πλήρη κατασκευή του project σας με πολύ καλή διαστασιακή ακρίβεια και επαναληψιμότητα. Κατάλληλο για κατασκευές που χρειάζεστε οικονομική λύση και δεν έχει περίπλοκη γεωμετρία στο χώρο καθώς και για κατασκευή ηλεκτρονικών πλακετών για τα project σας.

Και για το τέλος παρέχουμε υπηρεσίες κατασκευής, επισκευής και συντήρησης του εξοπλισμού σας καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες για δημιουργία αντικειμένων και εκτυπωτών.